Verbinding is leven vanuit liefde, werken vanuit passie en dat is de weg naar vrijheid.


Voor mij zijn de volgende drie kernwaarden van wezenlijk belang: Verbinding, Intuïtie en Liefde.

Vanuit deze kernwaarden help ik 40 + vrouwen graag verder om persoonlijk te groeien. Vanuit deze kernwaarden help ik je graag verder. Ik vind het belangrijk dat jij kunt zijn wie je bent en help je graag tot jij je vrij voelt van jouw belemmeringen. Om heel even deelgenoot te mogen zijn van jouw pad en samen toe te werken naar jouw kracht is waar mijn ambitie naar toe gaat.

Ik heb de laatste jaren een grote innerlijke groei doorgemaakt en mijn hart gevolgd. Mijn kracht ligt in het helpen van mensen om te groeien in het leven maar vooral om hun hart te volgen.

In de afgelopen jaren heb ik vooral kennis en ervaring opgedaan in het onderwijs als onderwijskundige coach. Ook de zorgsector is voor mij geen onbekend terrein. Daarnaast is mijn grote passie ‘ koken’. Ik geniet vooral van de Mediterrane keuken waar een keur aan specerijen en kruiden worden toegepast.

In 2008 heb ik de opleiding professioneel coach gevolgd bij de School voor Coaching. In 2012 heb ik mij verdiept in de nieuwe inzichten van Effortless Coaching, de vijf principes van Moeiteloos Leven en Werken. Dit jaar heb ik mij aangesloten bij MARK Professionals. Dit is een netwerk voor coaches op het gebied van leefstijl.

Nathalie Leenen